Biorezonanta

SCIO-APARAT DE DIAGNOSTICARE PRIN BIOREZONANTA                        

  Prezentare aparatului de diagnosticare prin biorezonanta SCIO  

Este cel mai performant aparat de diagnosticare a bolilor si care detecteaza toate suferintele prezente si viitoare, oferind in acelasi timp solutii de tratament . Aparatul a fost inventat de cercetatorul american Bill Nelson si a fost folosit cu cativa ani in urma numai de catre armata si serviciile spatiale americane. 

Aparatul exploateaza corpul energetic, folosind curenti de joasa frecventa pentru diagnosticarea si tratarea anumitor afectiuni (cronice, acute sau pe cale de a se instala) ale corpului omenesc, stiut fiind faptul ca orice boala se manifesta printr-un dezechilibru energetic.

Programele implementate ajuta medicul sa traga o serie de concluzii referitoare la factorii de risc care pot afecta starea de sanatate a pacientului, la modul de tratament si la durata optima de efectuare a unei terapii.
Pentru diagnosticare se plaseaza electrozi pe frunte, pe ambele maini si ambele picioare, se face o scanare in aproximativ 4 minute a corpului pacientului, fara a se folosi metode invazive, ca iradierea pacientului, intepaturi pentru analize de sange, administrarea unor substante de contrast, putand beneficia de avantajele aparatului atat copii cat si gravidele .Pe parcusul specializarilor efectuate de catre medici, acestia invata sa exploateze programele computerizate si sa scaneze in caz de nevoie, orice organ care este semnalat ca afectat .

Recomandam produse naturiste Calivita in functie de problemele gasite.Programati-va acum ! Este mai usor sa previi o boala decat sa o tratezi si sanatatea nu asteapta sa ne hotaram,ea ia decizii in locul nostru daca nu facem ce trebuie.

Aparatul analizeaza :

*- aparatul cardiovascular *- aparatul genital   *- aparatul endocrin     *- aparatul respirator*- aparatul urinar   *- aparatul digestiv *- sistem nervos  *- organe de simt*- sistem osteoarticular *- fungi, paraziti, bacterii, alergii, enzyme   *- deficiente de vitamine*- deficiente de minerale

Ne puteti contacta la: llomnasan@yahoo.com sau 0761626972

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s